سلام

من چند ماه پیش سقط 18 هفته داشتم ، دکترم گفتن برم  پره ناتولوژی ، میخواستم بپرسم توی پره ناتولوژی چیکار میکنن؟ آیا در پره ناتولوژی باید معاینه واژینال یا سونوگرافی واژینال دارم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
پره ناتولوژیست پزشکی است که به بیماری و مشکلات جنین نسبت به متخصص زنان احاطه بیشتری دارد و بر اساس مشکل اقدامات لازم را انجام میدهند. سوابق شما و علت فوت جنین در این هفته بارداری بیشتر مورد توجه و بررسی قرار میگیرد. روز خوش