جواب آزمایش پاتولوژی جنین

سلام. ممکنه در تفسیر جواب آزمایش کمکم کنید که منظورش چیه؟ سقطم در هفته دوازدهم بود رشد جنین تو 6 هفته متوقف شد.خیلی خونریزی داشتم و رفتم بیمارستان کورتاژ شدم

Macroscopic: Received in formalin are multiple pieces of creamy soft tissue.m:4-3-2 cm (in aggregate).o

Microscopic: Sections show decidualized endometrium and chorionic villi in a hemorrhagic background

No evidence of malignancy is seen in this specimen

Diagnosis: conception product

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مورد مشکوکی در بافت جنین مرده دیده نشده