تمرینات مناسب برای زانودرد

سلام افشین حیدری عزیز من چند روزی است زانو درد دارم عکس هم که گرفتم هیچ چیز نشان نداد. نه ضربه دیده نه چیز دیگری خودبه خود این جوری شده وزنم 73 کیلو قدم 164 است اگر می شود حرکاتی راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

سلام وقت بخیر خدمت شما.درد های زانو بسیار زیاد وعلل مختلفی داره. ولی در حال حاضر توصیم به شما استفاده از روش آب درمانی است چرا که در آب علاوه بر خاصییت درمانی و جلوگیری از درد از آسیب های احتمالی در خشکی جلوگیری میکند. و نکته اخر وزنتون نسبت به قدتون بالاست باید کاهش وزن داشته باشید