با عرض سلام. مادر من روماتیسم و آرتروز و تنگی کانال نخاع داره دو هفته هست که دردش زیاده قرص گلوکوزامین روزی دوتا میخوره و هرشب با روغن زیتون زانوهاشو ماساژ میدم و کیسه آب گرم براش میذارم ولی اثری نداره. شرایط مالی فیزیوتراپی هم نداریم. چیکار باید کرد.؟؟؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن56جنسیتزنشغلخانه دار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام.روز بخير

درمان قطعی برای آرتروز نيست اما بايد از بدتر شدن آن جلوگيری كرد و كاری كرد تا درد زانو ها كمتر شود،

مادر شما بايد تمرينات تقويتی برای عضلات اطراف مفصل زانو انجام دهد. تمرينات ايزومترک زانو را جستجو كنيد تا به شما نشان دهد.

همچنين مادر ميتوانند از سرما بر روی مفصل زانو استفاده كنند، داخل يک كيسه فريزری چند قطعه يخ بياندازيد و آن را دور يک حوله نازک قرار دهيد و سپس داخل زانو قرار دهيد.

تنگی كانال نخاعی حتما بايد بررسی شود اگر شدت تنگی زياد باشد و علائمی مانند گزگز ، مورمور شدن يا خواب رفتگی در انتهای دست يا پا دارند بايد درمان بگيرند.

لطفا اصلا برای روی زانو گرما ندهيد، ماساژ بر روی عضلات ران و پشت ران ايرادی ندارد.