درمان زانودرد

سلام من یه چند مدتی هست خیلی پاهام درد میکنه (مخصوصا زانوهام)

در روز چهار پنج ساعتی رو صندلی هستم ( هر بیست دقیقه پا میشم و حرکت میکنم )

اما درد پام اذیتم میکنه

قبلا از این که شاغل بشم هم درد داشتم اما با گرم کردن دردش کم میشد و وقتی سردم میشد درد می‌گرفت اما الان دردم بیشتر شده

میشه راهنماییم کنید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل صندوقدار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام چنین دردهایی ممکن است علت های مختلفی داشته باشد.
ممکن است یک گرفتگی عضلانی ساده باشه یا التهاب کشکک و... بهتر است به متخصص ارتوپدی یا فیزیوتراپیست جهت معاینه مراجعه بفرمایید.