دیدن کلیپ های نامتعارف در موبایل همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 433 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من و شوهرم سه ساله ازدواج کردیم و زندگی خیلی خیلی خوبی رو داریم و الانم باردار هستم احترام همو داریم ابراز علاقه داریم البته من بیشتر. هردو شاغلیم و خداروشکر مشکل مادی خاصی هم نداریم

فقط مشکلی که دارم اینه متوجه شدم شوهرم با یه خط دیگه کانالای ناجور رو دنبال میکنه و گیف های گوشیش همه ناجور هستند. تا به حال به روش نیاوردم و صبر کردم تا بلکه زمان حل کنه از طرفی چون باردارم نمیخوام تنش تو زندگیم ایجاد شه . من همیشه توی رابطه نه نگفتم و اکتیو هستم ولی الان که باردارم به خاطر شرایطم از اول بارداری که هفت ماه میگذره رابطه دخول نداریم ولی خب قبل بارداری هم من حس کرده بودم.

الان باید چیکار کنم به روش بیارم یا نه فعلا صبر کنم. البته وقتی من خونه ام اصلا سمت گوشی نمیره و بیشتر مواقعی که سرکاره یا من نیستم میره سمت گوشی اونم تایم کم شاید روزی دو ، سه بار به مدت نیم ساعت

ببخشید طولاتی شد و رک صحبت کردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید .اینکه همسر شما فیلم یا مطلب خاصی را در تلفن همراهش دنبال کند کاملا در حریم شخصی اوست و شما نباید در آن دخالت کنید .دیدن فیلم یا هر چیز دیگری از طرف ایشان به معنای این نیست که او به شما علاقه ندارد یا شما را با آن افراد مقایسه می کند. بلکه این عمل فقط برای او یک رفتار هیجان انگیز است توجه داشته باشید اگر زن و شوهر در روابط دو نفره خود بخواهند یکدیگر را کنترل کنند ،هیچ فایده ای جز از بین بردن رابطه شان ندارد .فرض کنید شما به او بگویید چرا این فیلمها را می بینی یا به هر نحوی ابراز ناخرسندی کنید ،فکر می کنید چه اتفاقی می افتد؟ اول اینکه او از شما فاصله می گیرد و احساس ناامنی می کند چون احساس می کند در حال کنترل شدن است و دوم اینکه در دفعات بعد یواشکی کار خودش را انجام می دهد .زن و شوهر باید متوجه باشند که در اموری که به آنها ارتباط  دارد با هم صحبت کنم و در امور شخصی یکدیگر دخالت نکنند .

تجربه شما

امور شخصی!

یکجور حرف میزنید انگار دوست دختر دوست پسرن

الان اون آقا داره فیلم‌ میبینه و صد در صد تو زندگی مشترکشون تاثیر میزاره پس امر شخصی نیست

به همسرت نزدیکتر شو خانومی باهاش منطقی حرف بزن خواسته هاشو بپرس و دلیل کارشو

از ضرر هاش بگو و سعی کن که ترک کنه

اما سخت گیری و دعوا و تحقیر فایده ای نداره