رفتار نامتعارف پسر 4 ساله

سلام. من یه پسر چهار و نیم ساله دارم که حالات رفتاری داره که الان براتون بنویسم نمیدونم باید ببرمش مشاوره یا پزشک روانشناس کودک یا اینکه حالاتش طبیعی هست. پسرم از وقتی یک سالگی رو رد کرد حسابی شیطون شد هر روز بدتر از دیروز تا الان که این سنیه دیگه به مرز جنون کشوندتم کار هایی که انجام میده من مینویسم

آب دهن ریختن زیاد روی همه چی چه موقع عصبانیت چه موقع بازی مثلا پسرخالش داشت غذا میخورد یهو توی غذاش آب دهن ریخت یا تو استکانهای چایی هم همین طور

توی لیوان یواشکی جیش میکنه بعد توش قند میریزه

این یک بار دیگه توی لگو های اسباب بازیشم انجام داد بعدش میگه جیش نیست آب نارنجه بعد که میگم دیدمت این کار میکنی احساس خجالت میکنه

کلا  توی اتاق تنها میترسه شبها میترسه

توی نقاشیش آلت های تناسلی هم میکشه و از این کار خجالت میکشه وقتی نگاهش میکنم

توی خونه آرومتره نه اینکه بگم آروم ولی از بیرون آروم تر وقتی میره بیرون دیگه جو زده میشه

یهو بعضی وقتها شلوارش رو میکشه پایین

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.بهتر هست که حتما روانشناس کودک ایشون را از نزدیک ببینند و متوجه شوند علت رفتارهای او چیست.چند تا علت را میتوانم حدس بزنم.ولی بایستی از نزدیک بررسی‌شود .احتمال بیش فعالی هست.احتمال تربیت ناصحیح شما هست.احتمال اعتماد بنفس پایین و جلب توجه هست.ممکن هست این رفتارها ناشی از تنبیه های مکرر شما و اطرافیان باشد.رفتارهاش نیاز به علت یابی و چندین جلسه رفتاردرمانی با کمک بازی درمانی و حتی شاید نیاز به تداخل دارو درمانی نیز داشته باشد.پیروز باشید