روابط نامتعارف همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 782 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام مشاور عزیز خسته نباشی دو ماهه زندگیم داره خراب میشه یه زن و شوهر اومدن تو زندگی همسرم به اسم رفاقت اما شدیدا رو زندگیمون تاثیر گذاشتن همسرم بداخلاق شده خانوم رفیقش تلفنی باهاش صحبت میکنه حرفای در گوشی با همسرم میزنه جلوی خودم پچ پچ میکنن به همسرم میگم این زن به تو چی میگه چی میخواد میگه دوست دارم بهم زنگ بزنه باهام راحت باشه سر این قضیه هر روز دعوا دارم با شوهرم اما اون حاضر نیست اونا رو بزاره کنار حتی کتکم زده فحشم میده حرف از طلاق میزنه اونوقت به من میگه شکاک به نظر شما من شکاکم اگه مشکل منم بهم بگین حلش کنم دارم کم کم به خودکشی فکر میکنم اما دلم برای دختر 4 سالم میسوزه از مشاورتون نهایت تشکر رو دارم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

معمولا زمانی که  رابطه دو زوج به سمت یکنواختی بره و یا مشکلات واختلافات حل نشود، به راحتی یک نفر دیگه ای که کمی برای زوج ها جذابیت داشته باشه میتونه فرد رو به سمت خودش بکشه و صرف احساسات جای منطق رو بگیرد.

در مورد همسر شما هم به نظر میرسه این اتفاق افتاده. باید سعی کنید مشکلات  واختلافات رو به روش موثری حل کنید وگرنه با توجه به شرایط پیش آمده همسرتان بیشترازشما دور و به سمت اون خانم ویا حتی آقا کشیده می شود.

اول ببینید دقیقا مسئله چیه . چی اون خانم برای همسرتون جذاب به نظر رسیده..ظاهر..شخصیت شون...احساس آرامشی که منتقل می کنند ..محبت وتوجه زیاد و...

زمانی که بدونیم علت یک رفتار چیست طبیعتا راحت تر می شود به راه حل رسید.

سعی کنید کمبود های که در رابطه تون دارید را جبران کنید به نظر خودتون کجای رابطه شما ضعف داره چقدراز این مشکلات مسئولیتش به عهده شماست چقدر مسئولیتش به عهده همسرتون هست. رابطه شما قبل از بچه دار شدنتون وبعد از آن یکی هست وجود بچه شما رو از هم دور نکرده و هریک وظایف همسریی تان را مثل قبل انجام می دهید. محبت کلامی خوب. روابط جنسی لذت بخش. حس امنیت. احترام گذاشتن و..در روابط شما وجود دارد .

بعد از آن زمانی که هردو آروم هستید وآمادگی صحبت کردن دارید در مورد این موضوع با هم گفتگو کنید..اگر می خواهید کلمات شما موثر باشد جبهه نگیرید وحق به جانب صحبت نکنید  بدون انتقاد وتوهین کردن موضوع را مطرح کنید بگویید که خیلی ناراحت هستید که انقد از هم دور شدید وچقدر ایشون و زندگی تون و دوست دارید. و بگویید دوست دارید رابطه تون مثل قبل بشه بیا باهم تلاش کنیم ..تو چه پیشنهاداتی داری؟ من ...این پیشنهاداتو دارم...تو به عنوان همسر چه توقعاتی داری .چه نیازهای داری ؟ من هم...

حالا برای مسئله ای که به وجو اومده چه فکری داری... هریک اشتباهات خودتون رو بپذیرید.مسلما اگر می خواهیم به خانواده سه نفرمون کمک کنیم نباید ارتباطات عاطفی خارج از محیط خونه داشته باشیم  ویا رابطه های که می تونه آسیب جدی بزنه.

درنهایت تلاش کنید که رابطه عاطفی خیلی قوی با همسرتون داشته باشید که محیط خانه تبدیل بشه به امن ترین نقطه جهان.ناامید نشویداما زمان بدهید توقع نداشته باشید خیلی سریع رابطه التیام پیدا کنه.

افکار منفی رو از ذهنتان بیرون کنید شما مادر یک فرزند هستید و باید الگوی مناسبی برای فرزند خود باشید که بتواند یادبگیرد به روش موثر با مشکلات دست وپنجه نرم کند نه اینکه زود جا بزند و به اصطلاح بخواهد صورت مسئله رو پا ک کند.

اگر احساس کردید دراین مسیر احتیاج به کمک حرفه ایی دارید به یک زوج درمانگر مراجعه کنید.

 با آرزوی آرامش

مرضیه سلیمانی

تجربه شما

کارشناس عزیزم من ازتون نهایت تشکر رو دارم بابت راهنمایی قشنگتون .خونه ما دیگه آروم نیست چون سایه این زن روی زندگیم سنگینی میکنه من سعی میکنم از هر دری وارد بشم که از همسرم بخوام این خانواده نباشن اما اون موافق نیست خیلی سخته کنار اومدن با همچین وضعی همسرم عین قبل به من محبت نمیکنه اصلا ولی من سعی میکنم محبت بیشتری کنم احساس میکنم دارم تباه میشم به خاطر دخترم تحمل میکنم از همه مهمتر اینکه عاشقانه همسرم رو دوست دارم از ته قلبم. بابت مشاوره قشنگتون ممنون و سپاسگزارم

@parisaj

دوست خوبم من کاملا متوجه هستم که در شرایط روحی خوبی نیستید اما نگاه شما به مشکل و ماندن در نقش قربانی باعث میشه هیچ تلاشی نکنید و مشکل خود را بپذیرید.ناامید نشید. مطمئن باشید وقتی با همسرتان شفاف صحبت کنید و از احساسات خودتون بگید و تغییر رفتارتون بالاخره روی همسرتان هم تاثیر خواهد گذاشت. همین که میگید عاشق همسرتون هستید دلیل خیلی خوبیه برای تسلیم نشدن لطفا عشقتان را بیشتر از قبل نشان دهید و برای رفع مشکل از مشاور حضوری کمک بگیرید