درخواست نامتعارف همسر در نزدیکی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2442 بازدید 2 تبادل تجربه

 سلام از من میخواد تو دهن من تف کنه و من بخورم منم اینکارو نکردم میگه دوستم نداری اوایل که میزد محکم تو صورتم من گریه ام میفتاد اما بعدش که گفتم نکن ناراحت میشم نکرد حالا هم اگه بگم  اینکارا چیه و دیوونه بازیه دیگه نمیکنه ولی اینکه تو ذهنش دوست داره من تف بخورم من نگران میکنه نظر شما چیه؟ همیشه نه گاهی الان اومدم خونه پدرم برای جدایی نکنه اشتباه کردم البته کارهای دیگم میکنه که توی سایت مجاز نیست گفتنش

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

سلام

یکی از سوالاتی كه پیش می آید این است كه آیا همسرم سادیسم (دیگر آزاری) دارد؟ در بعضی موارد چنین نیست و هیچ گونه ربطی به سادیسم ندارد اما با توجه به معنی ای كه از سادیسم در ذهن عوام وجود دارد می توان گفت كه به میزان كمی در نهاد همسر شما وجود دارد اما می تواند نقش كمرنگ یا پررنگی را ایفا كند كه بستگی به خود شما دارد. آیا دیگر آزاری در طی روز  وجود ندارد و همسرتان فقط برای ساعاتی لذت بردن به این رابطه دست میزند؟

باید گفت رابطه ی جنسی که در آن لذت روانی به سبب آسیب رساندن به جسم شما یا خودش باشد نشانه اختلال میباشد و نیاز به درمان دارد.

توصیه میشود در زمان غیر رابطه جنسی،  با همسرتان جدی ولی با آرامش و ادب صحبت کنید و به او بگویید اینکار ربطی به دوست داشتن ندارد و حس بد و چندشی بمن میدهد و نمیتوانم در رابطه لذت کافی رو ببرم

تجربه شما

ممنون خانم دکتر من دارم جدا میشم یعنی اشتباه کردم. رفتم مشاور بهم تاکید کرد جدا بشم . آخه همه اینا گاهی اتفاق میفته فقط در رابطه جنسی هم هست. مثلا به من میگه دوست داری دو تا آلت جنسی بره داخلت و .... . نمیدونم  سردرگمم خیلی دارم غصه میخورم از اینکه اشتباه زندگیم رو پاشیدم .یا اینکه به مادر من فحش ناموسی در رابطه میده اما دو بار تف توی صورتم میپاشه و ... غیر اینکه فحش ناموسی به خانوادم توی واقعیت میده و به پدرم مبگه به فلانم و ... به نظر شما اشتباه کردم درخواست طلاق امضا کردم؟

شايد شوهرت بى دى اس ام داشته باشه