شباهت خواستگارم به پدرم

سلام و عرض خسته نباشید

من یک خواستگار دارم که ۱۰ سال از من بزرگتر هست

ما الان ۲ ساله که با هم هستیم.

ایشون پسر خوب و مستقلی هست و اهل کار و زندگی هست و به هم علاقه هم داریم

مشکل اینجاست که من به دلیل زندگیم  و بچگیم خیلی افسردگی دارم و قدرت تصمبم گیری ندارم الانم توی شرایط مالی خوبی نیستم که بتونم برم مشاوره

ما قبلا مشاوره رفتیم و من همه چیزو توضیح دادم و خانم مشاور به ما گفتن که مشکلی ندارین و میتونین ولی یک پسر ۲۴ یا ۲۵ ساله نمیتونه شرایط تو رو درک کنه من ۱۹ سالمه ( لازم به ذکر هست هیچ وقت پدرم و من با هم ارتباط خوبی نداشتیم و نداریم و حامی از هیچ لحاظی نبودن)

حالا نکته اینجاست که من مدتی پیش به خاطر این افسردگی پیش رواندرمانگر رفتم و ایشون گفتن که من ممکنه که اشتباه کنم توی ازدواجم و دقیقا کسی رو انتخاب کنم که مثل پدرم باشن و من متوجه نشم

الان من نمیدونم باید  چیکار کنم حرف ایشون یا حرف خانم مشاور ازدواج رو گوش کنم؟

خواستگارمم جواب میخوان من نمیتوتم دیگه زیاد معطل کنم تا حالم بهتر شه و بتونم تصمیم بگیرم و نه اینکه از اجبار ردش کنم

گاهی وقتها خودم گفتم توی ذهنم که بعضی رفتاراش مثل پدرمه

اما کم هست

من واقعا نمیدونم باید چه تصمیمی بگیرم😔😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
مرسی از اینکه ما رو برای بیان مشکلتون انتخاب کردید.
با توجه به چیزی که عنوان کردید نیاز به زمان بیشتری دارید و عجله کردن برای انتخاب همسر آینده توجیهی نداره. شما در درجه ی اول نیاز به این دارید که طبق گفته ی خودتون مشکل افسردگی، مسایل مربوط به دوران کودکی و همچنین ارتباط با پدر رو حل و فصل کنید و اینها موضوعاتی هستش که به صورت مجازی یا به تنهایی از عهده ی اون برنمیاید و بهتره از خدمات حضوری و کمک یک روانشناس بهره ببرید.
اختلاف سن 10 سال خودش نیاز به بررسی داره که آیا سن عقلی شما این تفاوت رو کم میکنه یا تفاوت مطابق با سن تقویمی هستش. از طرف دیگر مثل پدر بودن هم نیاز به بررسی و ریشه یابی موضوع داره اگر نقش های همسری به پدر فرزندی تغییر کنه قطعا میتونه مشکل ساز باشه. اینکه ملاکها و معیارهای شما چه بوده؟ دلیل انتخاب این فرد چیست؟ پشت این انتخاب چه افکاری نهفته ست؟ آیا ویژگیهای اخلاقی، شخصیتی، روانشناختی و ... شما دو نفر با هم سازگار هست؟ معیارهای خانوادگی، مذهبی، مالی، ارزشی و ... به چه صورت است؟ تا این مسایل ریشه یابی نشه واقعا نمیشه راهکاری داد.
توصیه من استفاده از خدمات حضوری روانشناسی ست تا بتونید به بهترین حالت ممکن تصمیم بگیرید.
شاد و پیروز باشید.