سلام. من یکساله با شوهرم ازدواج کردم. پسر پنج ساله داره که پیش مادرشه فعلا.  به ما گفته بودن شوهرم یک واحد منزل داره که الان ما توش زندگی میکنیم. کهپدرش بهش بخشیده و به پسرها و دخترشم یک واحد داده. بعد عقد بهم گفت من به پدرم واسه اين خونه وکالت دادم که اگه فوت کردم مهر تو رو بده و حق پسرم رو نده و نگه داره که مادرش نخوره حقش رو. حالا هرچی که بخره مثل خونه و زمین پدرش رو وکیل کرده. راستش من پدرشو زياد قبول ندارم چون الان که میلیاردر شده وای بازم حریصه و میگه پول ندارم. من اصلا چشمم دنبال مال کسی نبوده و نیست. بخدا کل پس اندازم رو به شوهرم قرض دادم. ولی همش استرس دارم. میگم اگه خدایی نکرده واسه شوهرم اتفاقی بیفته من تا سال ها باید چشمم به دست پدرشوهرم باشه که حقم رو بده. آدم بخشنده ای هم نیست. تاحالا هیچ هدیه جالبی به من نداده. یعنی خسیس اند.  هرلحظه میگم نکنه با من لج کنه و بعد یک عمر زندگی نخواد حق منو بده. الانم با شوهرم بحثم شد که چرا باید پدرتو وکیل کنی... گفت اون میلیاردره و چشمش دنبال مال تو نیست.و بذار بمیرم بعدا دنبال ارث باش! اینقدر شوهرم بیشعوره که حال منو نمیفهمه. من نمیخوام چشمم به دست پدرش باشه. میخوام مستقل باشم. ولی بخاطر ارث پسرش اینکارو کرده که خانوادش نخورن.  ولی من استرس دارم. آرامش ندارم. بخدا مادی هم نیستیم و مهریمم کمه. حالا نظر شما چیه؟ لطفا کمکم کنید و راه حلی بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خاندار.هنرمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر
همسرتون مختار هستند که برای اموال ویا کارهاشون هر کسی رو که صلاح میدونن وکیل خودشون قرار بدهند،و بهتر هست شما با همسرتون از این نگرانی هاتون صحبت کنید.
موفق باشید