وکالت بلاعزل برای گرفتن مهریه

با سلام

بنده به مدت چند روز است که عقد رسمی کرده ام. خانواده ام من رو مجبور میکنن که به برادرم یا وکالت تام بدم یا اینکه در امر گرفتن مهریه به برادرم وکالت بدم . بنظرتون میشه بعد وکالت تام یا وکالت در امر مهریه رو عزل کرد؟ کلا دادن وکالت بنظرتون درست هستش یا خیر؟ باتوجه به این که من در سلامت کامل عقلی و جسمی هستم و ۲۷ سال سن دارم.

لطفا راهنمایی بفرمایید‌.

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دانشجوی کارشناسی ارشد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. خیر این موضوع دقیقا با زندگی شما و همسر شما ارتباط دارد و صلاح نیست اختیار گرفتن مهریه به شخص دیگر واگذار شود چرا که امکان دارد در پی کوچکترین اختلافی با شما یا همسرتان ایشان اقدام به مطالبه مهریه نماید که این به هیچ عنوان به صلاح زندگی مشترک شما نمی باشد.

2. اگر وکالت بلاعزل بدهید تنها راه آن و پس از دادن وکالت ضم امین هست یعنی برادر شما جهت اجرای موضوع وکالت بایستی اقدامات خود را به شخصی که شما تعیین می کنید به تایید برساند که همین جا نیز مجدد با مشکل مواجه می شود که آن شخص چه کسی می تواند باشد و اگر با بردر شما در یک موضع باشد همان مشکل مورد اول پیش می آید.

3. اگر وکالت بلاعزل نباشد می توانید هر موقع که خواستید وکیل خود را عزل کنید و با اظهار نامه یا از طریق همان دفتر خانه عزل وی را به وی اعلام کنید البته تا وقتی که اقدامی در جهت اعمال وکالت خود انجام نداده باشد

4. به نظر من دادن وکالت با توجه به شرایط شما کار صحیحی نیست.

موفق باشید