قوانین وکالت نامه تام الاختیار

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 77 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

پدر من در حدود یک سال پیش فوت کردند. پدربزرگ و مادربزرگ بنده زنده هستند.حدود سه ماه بعد از فوت پدرم. پدربزرگم به همراه مادربزرگم جهت انجام کارهای اداری و گرفتن سهم الارث به شوهرخواهر من وکالت تام الاختیار بلاعزل داده اند.در رابطه با وجوه نقدی که پدرم در بانک ها داشتند سهم الارث این دونفر به حساب وکیلشان واریز شد. بعد از صحبتی که در حضور وکیلشان با پدربزرگ و مادربزرگم انجام دادیم انها موافقت کردند تا این پول ها به حساب مادرمان واریز شود.

اما الان بعد از حدود چهار ماه از انجام اینکار پدربزرگم پشیمون شده اند.و طلب سهم الارثشون رو میکنند.و قصد شکایت به دادگاه را دارند.

حالا سوال من این است که آیا ایشون میتونند تو دادگاه به نتیجه ای برسند؟ با توجه به اینکه کلیه نقل و انتقالات توسط وکیلشون و رضایت شفاهی ایشون بوده؟

و اینکه بهترین اقدام از سمت ما چی میتونه باشه؟

ممنون از وقتی که گذاشتین.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر

پدربزرگ و مادربزرگ شما طبق قانون سهم الارث مربوطشون رو دریافت کردند و الان روی اون مالکیت دارند و حق هر گونه دخل و تصرفی رو توی این کار دارند، و چون تمام صحبتها شفاهی بوده شما هیچگونه سند و مدرکی برای انجام این کار ندارید.

موفق باشید

تجربه شما

پیرو صحبت شما این رو باید اضافه کنم که قبل از انجام اینکارها ما یک تقسیم نامه سهم الارث با حضور همه ورثه تو خونه نوشتیم. پدربزرگ و مادربزرگم هم امضا کردن و توی اون تمام موارد رو توضیح دادیم. از جمله موردی که اشاره کردم.

ولی شاهدی وجود نداره فقط ورثه و دو تا از دامادها هستن.

آیا این جز مدرک به حساب میاد

باز هم پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتان