گرفتن هزینه حق وکالت

با سلام

من همسر دوم یه آقای متاهل شدم و الان باردارم. با یه وکیل صحبت کردیم و ایشون به ما قول داد که به دلیل اینکه باردارم از دادگاه میتونه برامون حکم ازدواج موقت بگیره. من در تاریخ ۳ دی ماه براش مبلغ ۶۰۰ هزار تومن پول کارت به کارت کردم. و تا اسفند ماه همش ما رو میپیچوند و وعده الکی میداد تا خودم رفتم دادگاه دیدم تازه ۱۶ اسفند تشکیل پرونده داده. و یه جلسه قاضی برامون گذاشت که اصلا این وکیل با ما نیومد و قاضی گفت همچین چیزی محاله نهایت همون ازدواج موقت رو براتون اثبات کنیم اونم بعد از تولد بچه. حالا این وکیل ۴۰۰ تومن از پولمون رو داده و میگه ۲۰۰ تومن براتون دادم هزینه تشکیل پرونده. میخواستم بدونم درست میگه؟ من باید چیکار کنم بقیه پولم رو بگیرم؟

خیلی ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر

در قانون جدید حمایت از خانواده در صورت باردار شدن زوجه ، ازدواج باید ثبت بشه، و در خصوص صحبت وکیلتون بله برای هر دادخواست نسبت به خواسته ای که دارید هزینه دادرسی از فرد دریافت میشه. و این هزینه چه از فرد چه از وکیل فرد در هر صورت گرفته میشود.

موفق باشيد