سلام خسته نباشید اگه ممکنه این متن وکالت‌نامه رو بخونید و در موردش یکم توضیح بدید هیچی ازش متوجه نشدم.ممنون

مورد وکالت: مراجعه به کلیه ادارات دولتی و خصوصی و هریک از نهادها و سازمان ها و موسسات مربوطه علی الخصوص دفاتر ازدواج و طلاق و دادگستری و دادگاه های خانواده،قیام و اقدام به تقدیم دادخواست طلاق و طلاق توافقی و تقدیم مدارک و حضور در جلسات دادگاه و دفاع و تمکین به موارد مطروحه و امضاء ذیل صورتجلسه ها و اعطاء وکالت به وکیل دادگستری با تمام اختیارات قانونی و معرفی داور و رویت دادنامه صادره وتسلیم ویا اعتراض نسبت به آن و حضور در دفاتر طلاق و اعطاء وکالت در خصوص اجرای صیغه طلاق و امضاء ذیل اوراق و اسناد و مدارک مربوطه و قبول شرایط ضمن العقد و حق تجدید نظر و فرجام خواهی و حق سلب و اسقاط تجدیدنظر و فرجام و قبول شرایط ضمن العقد و خلاصه آنچه و هر چه که در جهت مطلقه نمودن نیاز به اقدام باشد چه در وکالت تصریح شده یا نشده باشد و خلاصه آنچه و هر چه که در خصوص موارد فوق نیاز به اقدام باشد.حدود اختیارات: به شرح مورد وکالت بوده و با حق توکیل به غیر ولو کرارا و موارد یاد شده اقدام و امضاء وکیل به مثابه اقدام و امضاء موکل نافذ و معتبر است بطوریکه نیاز به حضور مجدد و استیذان ثانوی از موکل نمی باشد و ضمن عقد خارج لازم شرط نمودند که وکالت ثابت و بلاعزل می‌باشد

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
اختیارات مندرج در این وکالتنامه بیشتر جهت اجرا و درخواست طلاق توافقی اعم از گرفتن وکیل و تقدیم دادخواست و نهایتاً اخذ حکم مربوطه و ثبت طلاق بصورت غیرقابل عزل پیش بینی و تنظیم شده است .
موفق باشید