دزدی و توبه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1372 بازدید 1 تبادل تجربه

من مجبور شدم و یک دزدی انجام دادم. همون لحظه هم نمیخواستم انجام بدم ولی پا گذاشتم روی اعتقاداتم و اون کارو انجام دادم

از همون لحظه هم تا الان خیلی پشیمونم و احساس میکنم خدا دیگه دوستم نداره. .چون قبل اینکه این کارو انجام بدم همش نماز میخوندم ‌وقتی یه چیزی از خدا میخواستم سریع بهش میرسیدم ولی بعد اون روز حتی نتونستم یه رکعت نماز دلچسب بخونم و از خدا چیزی بخوام.

من خیلی پشیمونم دلم باز نگاه خدا رو میخواد. چکار کنم؟ شرایطش هم نیست که به اون طرف بگم من ازت دزدی کردم. ولی میخوام خدا بازم منو ببخشه. به حضور خدا خیلی احتیاج دارم. .. تو رو خدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
گناه اثر خودش را در زندگی می‌ گذارد.. اما خداوند درهای توبه و رحمتش را به روی ما نبسته است.
توبه کنید و زیاد استغفار کنید و به نماز خواندن ادامه بدهید.
اما توبه، فقط استغفرالله گفتن نیست. هم باید عزم را جزم کنید که دیگر گناه را تکرار نکنید. هم استغفرالله را زیاد بگویید. هم جبران کنید.
جبران دزدی این هست که مال را به آن شخص، برگردانید.
مالش را پس بدهید و حلالیت بخواهید.
​​​​​​با انجام این کارها حتما حال شما بهتر خواهد شد.

تجربه شما

درآمدی ندارم که بتونم برگردونم. به شوهرمم نمیتونم بگم و همچنین به اون شخص. چون میدونم چه بی آبرویی راه میندازن

چکار باید بکنم؟