توبه و بخشش خدا

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 297 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

نمیدونم از کجا شروع کنم

فقط همین قدر بگم تا الان که ۲۶ سال از سنم میگذره خیلی راهم رو کج رفتم خیلی هر گناهی بگید مرتکب شدم گاهی وقتها توبه میکردم یک مدت خوب میشدم باز دوباره شروع میشد. بیشتر هم بخاطر دوست های بدم بود

الان چند وقته روم نمیشه حتی توبه کنم میگم خدا با خودش میگه این همیشه میاد و باز میره اون هم بهم بی اعتماد شده فکر کنم

چیکار کنم بخدا از گناه خسته شدم خیلی گریه میکنم بخاطر گذشته ام و توبه های ناتمومم اصلا اراده ندارم

توروخدا راهنماییم کنید .خدا من رو میبخشه یعنی؟ چجوری جبران کنم؟

یعنی میشه خدا من رو دوست داشته باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام  علیکم .

خدا به ما نظر می کنه و ما توبه می کنیم دوباره به ما نظر میکنه و توبه واقعی ما رو می پذیرد  یعنی توبه ما بین دو نظر خدا قرار داره اگر به ما نظر نمی کرد در گناه غرق و با  سر وارد  جهنم می شدیم قدر خود تون رو بدونید و اینکه با حال بکاع از خدا عذرخواهی کنید و به سمت خدا بروید خدا آغوشش همیشه برای ما بازه ولی در این راه مقاوم و استوار باشید که خداوند می فرمایید خوبیهای شما بدیهای شما را می پوشاند .

تجربه شما

سلام من به عمرم گناه کردم اما گناه کبیره نبوده اما الان یه گناه بزرگ و کبیره مرتکب شدم تحت فشار روانی خانواده همسرم بچمو عمدا سقط کردم  دارم از عذاب وجدان دق میکنم روم نمیشه سرم رو بالا بگیرم.  بگم خدا ببخش چقدر من احساس آلودگی میکنم چقدر از خودم بیزارم توروخدا  کمکم کنید من واقعا دارم میمیرم من یه بچه دارم زندگیم رو هواست انقدر که گریه لابه و زاری کردم حوصله زندگی کردن رو ندارم. تورو خدااا کمکم کنید

@۱۳۹۲هلیا

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس