پیشیمانی و توبه از دیدار با خواستگار قبلی

سلام . من واقعا زندگی خوبی داشتم و دارم... اما‌ یک دوره یک سال و نیم آقایی که ۸ سال پیش خواستگارم بودند و من رو به شدت دوست داشتند بهم پیام دادند. و خاطرات گذشته عنوان شد و متاسفانه دیدار داشتیم. به شدت پشیمون شدم و کلا باهاشون قطع رابطه کردم و همه چیز تمام شد. و صد بار توبه کردم. همش حس میکنم‌ باید از شوهرم حلالیت بطلم. نمیدونم خدا توبه من رو قبول کرده؟ همیشه سر نمازهام توبه میکنم. البته الان خیلی آرامش روحی دارم. فقط موندم خدا قبول کرده. گاهی که پیش مامانم هستم میگم بهش بگم که اینطور شده و من توبه کردم. ولی باز میگم خدا توبه منو شنیده و قبول کرده حتما. همسرم واقعا آدم خوبیه ولی نمیدونم بهش بگم اعتمادش از من سلب نشه یک وقت؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
به هیچ عنوان این مسئله رو با دیگران مطرح نکنید. چون انسان نباید گناه یا اشتباهی رو که مرتکب شده، برای دیگران بازگو کنه. بازگو کردن گناه، خودش گناه دیگری است. خداوند راضی نیست آبروی بنده هاش ریخته بشه.
اینکه شما توبه کردید بسیار عالی است. اصلا نباید شک کنید در اینکه آیا توبه شما پذیرفته شده یا نه.
چه بسا مطرح کردن با همسر یا مادرتون، مشکلاتی رو برای شما بوجود بیاره که قابل جبران نباشه.
پس به خداوند اعتماد کنید. فقط توبه کنید. و برای هیچ کس بازگو نکنید.
خوشبخت و موفق باشید