بی حوصلگی روزمره

نمیدونم به خاطر فشارهای زندگی یا چی. حوصله هیچ کاری رو ندارم. تا ظهر میخوابم. هیچ کاری نمیکنم,. یعنی حتی حوصله ندارم از جام پاشم. حوصله خرید کردنم ندارم. حوصله فکر کردن و حتی دعاکردن و نمازم ندارم. من باید چکار کنم؟ فقط بشینم و هیچ کاری نکنم. اگر هم بخوام هر کاری کنم اینقدر استرس میگیرم که نگو. راهنماییم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست خوبم از اینکه مسئله تونو با ما مطرح می کنید تشکر می کنم عزیزم عوامل مختلفی مثل نداشتن هدف، نداشتن برنامه صحیح، ضعف و سستی اراده، داشتن افکار منفی و عدم توجه به توانایی ها و استعدادهای خویش، خودکم بینی و ... در ایجاد کم حوصلگی نقش دارند. قبل از هر چیز با توجه به توانایی ها و استعدادهای خویش هدفی معقول و قابل دسترسی و مطابق با شرایط و امکانات موجود برای خود ترسیم کن برای رسیدن به هدف موردنظر از یک برنامه مدون و جدول زمانبندی شده استفاده کن و خود را مقید به انجام آن کن. اگر افکار منفی و احساس ضعف و خودکم بینی باعث کم حوصلگی شما شده است، با به خاطر آوردن توانایی ها واستعدادها و موفقیت های گذشته خویش و توجه به نقاط قوت زندگی، یاس و ناامیدی نسبت به آینده را به امیدواری و خوشبینی نسبت به آینده تبدیل کنید. یاد خدا و توجه و توکل به ذات الهی و طلب کمک و یاری از او نقش مؤثری در ایجاد آرامش و امید به آینده دارد، بنابراین یاد و توجه و توکل به خداوند را در انجام کارها فراموش نکنید. علل ضعف اراده خویش را شناسایی کنید. ضعف اراده غالبا در عدم اعتماد به بینش و تفکر، عدم شناخت خویش، باارزش تلقی نکردن خود، عدم امنیت روانی، عدم تدبیر عقلانی در تشخیص امور و تمیزدادن امور از هم، شکستهای گذشته و عوامل بازدارنده رشد و قوت نفس مانند محرومیت، سرزنش و رنج های مستمر ریشه داردکه حل هر یک از این عوامل در پرتو سرمایه گذاری و برنامه ریزی ممکن است. از خواب زیاد، پرخوری و دیگر اسباب تنبلی و سستی اراده پرهیز کن. در تصمیم ها و فعالیت های افراد موفق دقت کن و در الگوپذیری جدی باش تا جرأت انجام کار پیدا کنی و توان تصمیم گیری و اجرا در شما تقویت شود. ورزش مستمر و منظم را که در تقویت اراده و شادابی بسیار مؤثر است را فراموش نکن با تصمیم های آسان در کارهای ساده، به تدریج خودباوری و توانمندی را در خود تقویت کن و راه را برای برای تصمیم گیری برای کارهای دیگر و پیچیده تر هموارکن از کارشناس و مشاوره و دوستان خوب کمک بگیر. موفق و پیروز باشید.