سلام. صبح از ساعت 5 تا 5 غروب سرکارم و بعدش دو تابچه یکیش خیلی کوچیک یکیشم مدرسه ای کارهای خونه رسیدگی به بچه ها واقعا خستم کرده میخواستم یک راهکار بگیرم ازتون چیکار کنم خسته نشم کلا در شبانه روز 4 ساعت خواب مفید دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
خستکی شما کاملا طبیعی و به جا هستش،
اگر امکانش رو دارید از حجم کار خارج از منزلتون کم کنید یا حتی در صورت امکان شغل خودتون رو به شغلی که با موقعیتتون سازگار تره تغییر بدید، ادامه ی این روند برای شما فرساینده و طاقت فرسا خواهد بود