تمرکز در برنامه ریزی های روزمره

باسلام خدمت خانم دشتی عزیز

من لیسانس روانشناسی دارم

ولی بین گرفتن ارشد و اینکه برم دنبال هنر و کلاس و زبان موندم

یعنی یک طرف ارشد هست

وطرف دیگه کلی آرزو و هنر که دوس دارم یاد بگیرم

نمیدونم مزایای ارشد چیه وقتی کار نیست

ولی وقتی تصمیم میگیرم ارشد نخونم خواب آشفته میبینم وعذاب وجدان میگیرم

ارشد برام هدف مهمیه واعتماد به نفسمو خیلی بالا میبره

یه روز میگم این یه روز میگم اون

لطفا راهنماییم کنید که از این شاخه به اون شاخه نپرم و روی یکی تمرکز کنم که موفق بشم

از پاسخگویی و راهنماییتون ممنون🌹

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تشکر از اینکه سوالتون رو با ما در میان گذاشتید
چرا فکر میکنید باید بین ادامه تحصیل و رفتن به کلاس هنری و زبان یکی رو انتخاب کنید؟؟
شما میتونید با یک برنامه ریزی درست هم ادامه تحصیل بدید و هم به دنبال کلاس هنری و.. باشید
یادگیری زبان که همسو با ادامه تحصیل شماست وبسیار میتونه به شما کمک کنه کلاس هنری هم باعث افزایش علاقه و شور و هیجان میشه (چون کاری هست که دوست دارید وبه شما حس رضایت میده)
قرار نیست با ادامه تحصیل تمام وقت شما گرفته شود شما میتوانید بعد از قبولی در دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد در کنار ادامه تحصیل فعالیت هنری خود را هم انجام دهید
لکن میتوانید قیل از کنکور وقت خود را صرف زبان و مطالعه دروس کنید و بعد از قبولی فعالیت هنری راوهم انجام دهید
موفق باشید