عدم تمرکز مناسب در زندگی روزمره

سلام خسته نباشید. من مدتیه مشکل در تمرکز دارم و همش با خودم حرف میزنم و گفتگوهایی که بین من و دیگران رد و بدل شده رو همش توی ذهنم میارم به همین خاطر هیچ کاری رو نمیتونم درست انجام بدم . مثلا توی ظرف شستن ظرفها میفته میشکنه یا سرمیخوره. نماز اصلا نمیفهمم چی میگم یهو میبینم نمازم تموم شد یا میخورم به در و دیوار . در ضمن دو ساله ازدواج کردم و میخوام حامله بشم میترسم ضربه ای چیزی بخورم و مشکلی پیش بیاد. میخواستم خواهش کنم راهنماییم کنید چیکار کنم خوب بشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار. وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزيز، در مورد مشكل تمركزتون لازمه اطلاعات بيشترى داشته باشم ، آنچه كه توضيح داديد بيشتر از آنكه مشكل تمركز باشه مشغول و درگيربودن ذهن شماست ، اينكه با خودتون درگير پاسخ هاى نداده شده هستيد و با ديگران بحث مى كنيد به تمركز ربطى نداره ، شايد بايد با اعتماد به نفس بيشترى با ديگران روبرو شويد و از پاسخ دادن به آنها نترسيد كه در اين صورت مدام با خود كلنجار نمى رويد كه مثلا چرا فلان حرف را نزدم و در درونتان با او حرف نمى زنيد...

در نماز هم احتمالا داريد به مسائلى كه ذهنتان درگير است فكر مى كنيد ، سعى كنيد هنگام نماز خواندن ذهنتان را به يک شيئ خاص مثل مُهر يا به كلمات و عباراتى كه مى گوييد يا به خدا متمركز كنيد ، در اين حالت متوجه اعمال خودتان خواهيدشد...

به طور كلى اگر بتوانيد مشغوليت هاى ذهن خود را مديريت كنيد همه چيز روبراه خواهد شد .

اگر افتادن ظرفها و شكستن آنها و به در و ديوار خوردنتان مربوط به مسائلى نظير آنچه گفتم باشد كه با مديريت آن رفع خواهند شد در غير ابن صورت به خصوص در مورد تلو تلو خوردنتان شابد بهتر باشد با پزشک مغز و اعصاب مشورت كنيد ،

در مورد باردارى بهتر است عجله نكنيد و همه ى جوانب را در نظر بگيريد . آرزوى سلامتى برايتان دارم