قرص ماشین گرفتگی برای پسر 2 سال و نیمه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 293 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام . پسر ۲/۵ سالم در ماشین حین سفر چندین بار استفراغ میکنه و خیلی اذیت میشه . آخرین سری ۱/۴ قرص دمین هیدرامین که قرص ماشین هست دادم ۳ ساعت اول خوابید ولی وقتی بیدار شد تا مقصد همش حالت تهوع داشت و بی قراری میکرد . لطفا راهنمایی بفرمایید که از چه قرصی استفاده کنم براش که اذیت نشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

قرصی که استفاده کردید صحیح است ولی در حدود ۴ تا ۵ ساعت اثر دارد در سفرهای طولانی باید تکرار شود.

تجربه شما

و بیش از ۷۵ میلیگرم در روز نباید داد. اگر وزن کودکتون رو بگید دقیق تر میتونم بگم

دوز دارو در حدود ۲۵ میلیگرم هر ۶ ساعت میشود. اگر کودک شما ۱۲ کیلوست تا سه چهارم قرص ۵۰ رو میشه داد هر ۶ ساعت

ممنون از پاسختون خانم دکتر عزیز . فقط اینکه ۱/۴ قرصی که بهش دادم فقط تا ۳ ساعت اثر کرد چون مسیر مسافرتمون تهران به نوشهر بود ۴ ساعت راه داشتیم بعد از ۳ ساعت که بیدار شد باز حالت تهوع داشت . آیا بعد از ۳ ساعت دوباره میشه داد یا اینکه نصف قرص رو بدم تا اثرش بیشتر باشه ؟؟