اعتبار حقوقی برگه سبز ماشین

سلام. آیا برگه سبز ماشین اعتبار حقوقی مثل سند دارد؟ با توجه به اینکه برای انتقال سند باید محضر رفت و یک میلیون هزینه کرد آیا همین که برگه سبز ماشین (سنگین) که میرود برای تعویض پلاک و روی آن نوشته سند وسیله نقلیه به اسم شخص باشه کافیه یا حتما باید سند باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل فرهنگی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

برای انتقال خودرو برگ سبز و قولنامه كفايت ميكند اما به دليل كلاهبرداری ها و انتقال مال غير كه اكنون زياد شده است انتقال رسمی و پرداخت هزينه اوليه بسيار معقولانه تر از هزينه های سنگين آينده است