خرید ماشین به اسم همسر

سلام وقت بخیر،من از پول خودم میخوام یک ماشین بخرم ولی بخاطر اینکه دل شوهرمو بدست بیارم میخوام بنام اون باشه ،ولی واسه احتیاط که بعدها به مشکل طلاق و... برنخوریم میخوام یه وکالت بگیرم ازش که نتونه بفروشش، همچین وکالتی هست آیا؟ اگه هست توضیح بهم بدین لطفا که بعدها به دردسر نیفتم و پولم به باد بره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
خیر -چنین وکالتی وجود ندارد ، ولیکن بهتر است ضمن وکالتنامه بلاعزل سند عادی و جداگانه مبنی بر واگذاری آن به شما تنظیم و تحویل دهد
موفق باشید