سلام خسته نباشید من هر ماه سه روز یا دو روز دقیق یادم نیست لکه بینی داشتم بعد پریود شدم مثلا صبح لک قرمز میبینم شاید هم تا شش ساعت بعدش چیزی نبینم چون در روز پیوستگی نداره به احکام استحاضه عمل میکنم بعد از اون لکه بینی پریود میشم اما خب منی که زمان پریود هام همیشه 7 روز بود نزدیک یه سال هست  که به 4 یا 5 روز رسیده اگر لکه بینی رو حساب کنم میشه 7 یا 8 روز میخواستم بدونم تکلیف من چیه باید روزهای لکه بینی رو جز حیض حساب کنم یا استحاضه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
یکی از شرط های حیض این است که حتما تا سه روز اتصال داشته باشه یعنی اصلا قطع نشه.
اگر پیوسته نمیاد، استحاضه است.