استحمام در دوران قاعدگی

استحمام در ایام پریودی آیا مشکلی ایجاد میکنه؟ من خیلی حساسم هر شب توی اون روزا حمامم. بعد توالت هم میرم خیلی خیلی میشورم آیا سردی رحم میاره یا نازایی؟ سردی رحم چجوری درمان میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل فروشنده وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
خیر اگر دوش در حد 5 دقیقه و ایستاده باشد مورد ندارد اما شستشو بیش از حد میتواند عاملی برای ایجاد عفونت شود.بهتر هست کمتر حساس باشید