غسل حیض و روزه

من چند روز پیش قرص هامو جا به جا خوردم پریود شدم بعد میخواستم دوشنبه روزه بگیرم صبح ، شب ال دی خوردم الان رفتم غسل گرفتم دوباره لکه بدون خونه قهوه ایی میبینم آیا غسل داره لکه کمه زیاد نیست و خون هم نداره آیا غسل واجب به لکه کم رنگ قهوه ایی هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
اگر بعد از پریودی، لکه می‌بینید تا ده روز ادامه‌ی حیض است و بعد از ده روز، لکه‌ی کم، استحاضه قلیله است و غسل ندارد.