شکستن دندان و استحکام آن

122 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من دندان هام آهکی هستن و وقتی بهشون فشار میارم میشکنند و اگر اون ها رو هم حرکت بدم میریزن و تیکه تیکه میشن و تقریبا نصف دندون هام رو پر کردم چه طوری میتونم به دندون هام استحکام بدم؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن18جنسیتزنشغلمحصلوضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام جنس دندان ها در سن شما تغييری نميكند.

مرتبا هر ٦ ماه ويزيت شويد و دندان های پوسيده را در مراحل اوليه ترميم كنيد

تجربه شما

سلام آقای دکتر دندان جلوییم پسته، یعنی کامل مصنوعی، چند روز پیش رفتم چسب زدم چون همش میفتاد، بهم گفتن بیا پین بذاریم این مدل پست منسوخ شده، نظرتون رومیخواستم بدونم

@عسلللی

سلام. لطفا سوال خودتون رو در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید