با سلام و خسته نباشید. من چند روز هست که سقط داشتم به علت حاملگی پوچ. اول این رو بگم که من قبل از این حاملگی همش فکرهای منفی داشتم که حامله بشم پوچ میشه همش هم در دورانی که حامله بودم استرس داشتم و یه ذره مثبت فکر نمیکردم. کلا برای هر مسئله ای اینجوری ام. الان هم دارم به بارداری بعد فکر میکنم باز هم فکرم منفی هست دیگه واقعا خسته شدم دارم به مرز جنون میرسم چیکار کنم این منفی بافی رو کنار بذارم، یکم مثبت اندیش باشم، توکل و ایمانم بیشتر باشه؟باز هم ازتون ممنونم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بانوی گرامی
ابتدا باید برایتان توضیح دهم که افکار منفی قدرت بسیار زیادی در مواجهه ما با اتفاقات داشته و هنگامی که در یک موقعیت استرس زا قرار میگیریم بیشتر فعال شده و کنترل افکار و احساس را در دست میگیرند،اما این به معنی غیر قابل کنترل بودن آنها نیست با استفاده از تکنیک های شناخت درمانی میتوانید کنترل این افکار منفی را در دست گرفته و با افکار مثبت جایگزین کنید .چون مطرح کردید که قبل از تجربه سقط و در همه مسائل زندگی این مشکل شما رو آزار میدهد بهتر است با مراجعه حضوری به روانشناس و با کمک تکنیک های شناخت درمانی مشکل خود را برطرف کنید ،از آنجایی که به کار گیری این تکنیک ها نیازمند آموزش و مداخلات روان درمانی است مراجعه حضوری شما درمان را نتیجه بخش و تسریع میکند ،پیشنهاد میکنم قبل از آرام سازی و کنترل افکار منفی خود اقدام به بارداری مجدد نکنید .برای کنترل استرس نیز از درمانگر خود بخواهید ریلکسیشن را به شما آموزش دهد.