رماتیسم مفصلی و مصرف نکردن دارو

باسلام مادرم ۵۰ سالشه و دچار رماتیسم مفصلی است ،هر کاری میکنیم دارو مصرف نمیکنه و بهانه های مختلفی میاره ،درحالی که مفاصلش تغییر شکل دادن ، و در آزمایشات هم مشخص شده،میخواستم بدونم با این شرایط بیماری رماتیسم میتونه بیماری خطرناکی باشه که خدای نکرده باعث مرگ بشه لطفا راهنماییم کنید چکار کنم من نگران و مادرم بی توجه به بیماریش.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

خير ، خوشبختانه مسبب فوت نمی شود.

تغيير شكل مفاصل در صورت مصرف نكردن مرتب داروها و فشار آوردن به مفاصل ممكن است تشديد پيدا كند.

برايشان توضيح دهيد كه در صورت عدم مصرف دارو ، درد و علائم تشديد پيدا می كند و ممكن است انجام فعاليت های روزمره برايشان مشكل شود.

موفق باشيد