محدود بودن در زندگی مشترک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 111 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ببخشید من یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید،من3سال از زندگی مشترکم میگذره من 25سال و شوهرم 32 سال دارد هر دو در خانواده سنتی تربیت شدیم البته خانواده شوهرم خیلی سنتی تر هستند، در این مدت شوهرم خیلی منو محدود کرده و الانم همینطوره: مثلا دوست نداره اصلا من موهام رو رنگ کنم میگه هروقت موهایت کامل سفید شد بعد رنگ کن، اصلا دوست نداره آرایش کنم حتی یه کرم ضدافتاب هم میزنم سریع واکنش نشون میده و ناراحت میشه، مورد بعدی اینکه من خیییلی کم ناخن داشته باشم سریع تذکر میده میگه کوتاهش کن ولی خودم دوست دارم یه کوچولو ناخن داشته باشم تا دستم زیباتر بشه، روی چادر پوشیدنم خیلی حساسه به حدی که توی مسافرت باید چادر بپوشم،خیلی بدش میاد من برم سرکار یا آزمون استخدامی شرکت کنم همیشه میزنه تو ذوقم میگه همش پارتی و فلان و بهمان، با ادامه تحصیلم مخالفه من کارشناسی مدیریت دولتی دارم یعنی اصلا از این بابت منو تشویق نمی کنه و سعی میکنه منصرفم کنه...از مشاور محترم خواهشمندم منو راهنمایی کنن تا بتونم رفتار شوهرم رو نسبت به این مسایل بهتر کنم واقعا خسته شدم...

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
نوع پوشش، ظاهر، ادامه تحصیل، کار کردن و انتظاراتی که زوجین از هم دارند مواردی هستند که قبل از دوران عقد و ازدواج باید در مورد آن توافق کنید.
و پاسخ به این سوالات هم مهم است که آیا از ابتدای آشنایی همسر شما چنین محدودیت هایی برای شما قائل بوده یا به تدریج ایجاد شده؟ آیا در همه ی شرایط این رفتار رو دارند یا در بعضی موقعیت های خاص؟ عکس العمل شما در این مدت نسبت به این گونه رفتارها چگونه بوده؟آیا جراتمند عمل کرده اید؟ آیا درمورد ناراحتی خود از این موارد با همسرتان صحبت کرده اید؟
برای تغییر شرایط موجود هم شما و هم همسرتان باید تغییراتی در خود ایجاد کنید. و انتظار تغییر فوری نداشته باشید. بازخورد ما نسبت به رفتار دیگران میتونه باعث تشدید، تعدیل یا تثبیت اون رفتار بشه.
توصیه میکنم در شرایطی که هر دو در آرامش هستید و در محیطی دوستانه با یکدیگر در مورد این مسایل و نارضایتی ها به گقتگو بنشینید. ابتدا نکات مثبت رابطه و همسرتان را بازگو کنید و سپس در مورد مواردی که شما را ناراحت می کند صحبت کنید و حرف همسرتان را نیز بشنوید. بیان کنید که کاهش یک سری رفتارها چقدر می تواند به رابطه ی شما کمک کند و زندگی موفق تری را موجب شود. در مورد سختگیری های غیرمنطقی به هسرتان بینش دهید و ناراحتی خود را در مورد آن ها بیان کنید.
استفاده از خدمات حضوری روانشناسی و مشاوره می تواند کمک شایانی به شما کند.
موفق باشید.

تجربه شما

سلام. از پاسخگویی مشاور محترم ممنونم برای پاسخ به سوالهای شما من در مقابل رفتارهای همسرم جراتمندانه رفتار نمیکنم و در این مدت همیشه تسلیم رفتارهای او بوده ام و طبق  سلیقه او رفتار کرده ام هر بار که خواستم با رفتارهایش مقابله کنم بگو مگوی زیادی با هم پیدا کرده ایم و منجر به قهر و دلخوری  میشود. یک بار با او صحبت کردم و ناراحتیهای خودم را بیان کردم خیلی با من صحبت کرد و سعی در قانع کردن من داشت و در آخر اختیار را به دست من داد و گفت هر طور دوست داری رفتار کن ولی من بیشتر دوست دارم اینطور باشی و اینجوری بیشتر دوستت دارم، ولی بعدا که خواستم فقط در مسافرت چادر نپوشم به شدت با من برخورد کرد و گفت مسافرت نمیریم منم قبول کردم چادر بپوشم (یعنی در عمل همچنان عقیده خودش را دارد و از آن کوتاه نمی آید). در همه شرایط اینگونه رفتارها را دارد ولی برخی مواقع خیلی حساس و بی منطق میشود و این موضوع باعث دلخوری من میشود، در زمان خواستگاری گفت پوشش چادر باشه منم قبول کردم ولی اصلا فکرشو نمیکردم که خیییلی حساس باشه من خودم از قبل چادری بودم ولی برای مسافرت و اینا نمیپوشیدم ولی شوهرم مجبورم میکنه تو مسافرت بپوشم برای ظاهر و آرایش کردن احساس میکنم جدیدا خیلی حساس شده در مورد کار و تحصیل از ابتدای ازدواج مشکل داشت و الانم مشکل داره در مورد کار و تحصیل در زمان خواستگاری گفتگو کردیم و شغلهای دولتی را قبول کرد مثلا فروشندگی را اصلا نپسندید ولی الان که استخدامی بانک و ادارات میاد شدید مخالفت میکنه در مورد تحصیل گفت اگه" نیاز" به ادامه تحصیل باشه مشکلی نیست ولی الان میگه تو ارشد بگیری بازم بیکاری پس فایده نداره ادامه تحصیل بدی فقط هزینه اضافه ست...ببخشید طولانی شد

@رز25

سلام عزیزم شما باید مهارت های زندگی که یکی از اونها جراتمندی هستش رو یاد بگیرید، همچنین یاد بگیرید که گوینده و شنونده خوبی باشید. وقتی همسران باهم صحبت میکنند هدف قانع کردن طرف مقابل نیست هدف اینه که به یک نقطه ی مشترک برسند تا هر دو رضایتمند باشن. مراجعه به زوج درمانگر خیلی میتونه به شما کمک کنه چون ارزیابی شما و همسرتون و همچنین رابطه تون لازمه ی کمک به شماست که در مراجعه ی حضوری به بهترین شکل انجام خواهد شد.