با سلام

اقاي صديق منش من قبلا در تاپيك همسرداري فكر ميكنم با شما صحبت مختصري داشتم و گفتم مشاور در مورد همسرم احساس نا امني تشخيص دادند

هفته پيش از مشاورمون وقت گرفتم و همسرم همكاري نكردند ونيامدند

همسرم بسيااااار باهوش و پيچيده هستند و بازي هاش واقعا غير قابل تحمله خيلي اوقات

الان در مورد رفت و امد با خانواده و فاميل محدوديت ايجاد ميكنن

برام ده ميليون طلا بدون مناسبت ميخرن ولي بعد از سه هفته نديدن خانوادم من رو از جلوي خونشون رد ميكنن تا ببينن چي ميگم

براي هر مهموني داستان داريم

تقريبا با كل فاميلي كه من دوسشون دارم قطع ارتباطيم

حتي نميگذاره تنها در مهموني ها حضور داشته باشم

هم دلتنگ فاميل ميشم

هم احساس خفگي ميكنم

نميخوام با قلدري بيجا حساسيت بيشتر بشه

از طرفي هم ميبينم كمر بسته به قطع ارتباط كه اصلا برام مقدور نيست

همش بازي درمياره كه روز مهموني نيستيم

فلان شهريم

فرداش ميريم!!!

ممنون ميشم كمكم كنيد

در ضمن من ٣١ و همسرم ٣٧ ساله هستند وده ساله ازدواج كرديم

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
بله خاطرم هست در تاپیک صحبت کردیم .
به نظر می رسه در کنار احساس نا امنی ایشون مواردی هم هست که ممکنه بخاطر کمبود اعتماد بنفس و ... در ایشان ایجاد شده . شما 10 سال هستش که ازدواج کردیدو این زمان برای زندگی مشترک زمان کمی نیست . گاهی هم ما ناخواسته اطلاعات اضافه و در واقع غیر ضروری از افراد یا احساس های خودمان می دیم که باعث ایجاد حساسیت می شه .بنابر این در مورد شما به دلیل این که یک ضلع اصلی این اتفاق ها همسرتون هستش توصیه مشخصی نمی تونم داشته باشم و قضاوت بسیار با چالش همراه می شه. مهم ترین و بهترین راه این است که اگر واقعا از این موضوع خسته شدید و احساس بدی دارید و تنها امکاناتی که دارید و سایر اخلاق های ایشان برای شما مورد توجه نیست و بصورت جدی نیاز به تعامل با خانواده و جمع دوستان دارید. کاملا جدی اما در فضایی صمیمی خواسته های خودتان را بازگو نمایید و کاملا مشخص کنید که این روند در رابطه و احساس های شما اثر گذار هست و شما حق خودتان می دانید که این شرایط برای شما وجود داشته باشد. خواسته های خود را صریح و روشن و صادقانه بیان کنید و روی اونها ثابت قدم باشید و قطعا مسولیت این تصمیم را بپذیرید و بهای اون رو هم بپردازید. به نتایج این تصمیم فکر کنید، تصمیم بگیرید و اقدام جدی کنید و اگر به این جمع بندی رسیدید که بهم خوردن رابطه و فضای متشنج انتخاب شما نیست در نتیجه برای کنار آمدن با این موضوع آماده شوید.
موفق باشید.

تجربه شما

سلام اقاي دكتر و ممنونم بابت پاسخ شما

حتما به توصيه شما عمل ميكنم

متاسفانه به شدت احساس فشار ميكنم

از انتقادهاي بينهايت همسرم خسته ام

حس ميكنم ديگه كشش ندارم همراهش بدوم

خيلي خشمگينم