با سلام

با مردی مطلقه که پسری ۷ ساله داشت ازدواج کردم قبل از ازدواج هم با هم دوست بودیم تو مجردی من یه آدم راحت و اجتماعی بودم و خیلی راحت رفت و آمد میکردم و همسرم چیزی نمیگفت و مشکلی نداشت اما از وقتی ازدواج کردیم مجبور شدم چادر بپوشم علاوه بر اینکه نمیذاره برم بیرون حتی نمیذاره تنها خونه ی خودم باشم مثلا روزایی که کارش واجبه و بچه مدرسه داره بچه نباید بره مدرسه تا من تنها نباشم تو این دو سال که ازدواج کردم حتی یه بارم تو خونه تنها نبودم حتی اوایل منو با خودش به سرکارش که  تراشکاری بودو همه مرد بودن میبرد ونمیذاشت تنها باشم. تو خونه هم‌بچه نباید وقتی پدرش نیست بخوابه  .تحلیلشم اینه که اگه برات اتفاقی افتاد شاید بتونه کاری کنه ولی من مطمئنم این دلیلش نیست

 حتی با مادر یا خواهرمم نمیذاره که برم بیرون و حتما باید خودشم باشه توی تمیزی خونه هم خیلی خیلی حساسه طوری که در هفته حداقل یک بار باهام سر تمیزی خونه دعوا میکنه.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم
با توجه به توضیحاتی که دادید همسرتون نشانه ها وعلایمی از مشکلات را دارند .ونمی شه با توضیح کوتاه شما برچسبی روی ایشون زد .برای همین  پیشنهاد می کنم به یک مشاور حضوری مراجع کنید با خود ایشون واگر نیامدند تنها بروید.
متوجه هستم شاید کمک گرفتن از یک مشاورحضوری براتون سخت باشد اما توجه کنید خود شخص ایشون باید کمک حرفه ایی بگیرند پس سعی کنید ضروری بودن این موضوع  رو درک کنند البته مراقب باشید طوری عنوان نکنید که در مقابلتون جبهه بگیرد(از خود مشاور هم می توانید سوال کنید چطور موضوع رو مطرح کنید)

موفق باشید

سلیمانی