محدود کردن همسرم

سلام شوهرم اجازه نمیده تنها برم بیرون و نمیزاره با دوستامم برم بیرون میگه پسرا نگاتون میکنم در خونه خیلی حوصلم سر میره از طرفی هم میخوام ادامه تحصیل بدم راضی نمیشه چون خودشون دیپلم هم ندارن من باید چیکارکنم؟چه رفتاری داشته باشم؟ ازپاسخگوییتون ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
اینها مربوط میشه به دوران آشنایی ،شما ایشون رو انتخاب کردین همین سطح تحصیلات و مدل رفتاری؛ در اوایل ازدواج اون اعتماد باید شکل بگیره بعد انتظار داشته باشید .در مواردی زوجین باید باهم تفاهم داشته باشن در مواردی هم باید توافق کنید .مثل رفت و آمد و تحصیل .باز باید صحبت کنید تا حل کنید