اعمال ماه رجب و اُم داوود

سلام خسته نباشید ببخشید توی مفاتیح توی اعمال ماه رجب اومده اعمال ام داوود. اول اینکه نزد زوال که گفته نزد زوال غسل کنیم کی هست؟ دوم اینکه رکوع و سجودشان رانیکو کند یعنی چی؟ سوم اینکه آخرش گفته پس سجده کن بر زمین و دو طرف روی خود را بر زمین گذار و بگو... یعنی چی چجوری هم سجده کنیم هم دو طرف و رو خاک بذاریم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
زوال یعنی ظهر. نزد زوال یعنی نزدیک ظهر.
دوم اینکه رکوع و سجود را نیکو کند یعنی با آرامش انجام بدهد. ذکر راکامل بگوید و بیشتر ذکر بگوید.
سوم: اول پیشانی را بر مهر بگذارد. بعد گونه راست صورت و سپس گونه چپ را بر مهر بگذارد.