اعمال نظر مادرم در برگزاری مراسم عقد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 221 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

من مدت 6 ماه هست که نامزد کردم و بعد از ماه صفر قرار به عقد محضری هست و پایان سال هم مراسم عروسی، برای اینکه فاصله عقد و عروسی خیلی زیاد نیست به  شام در يک رستوران بسنده میکنیم، حالا مشکلی که هست مادر من اصرار دارن محضر کسی نیاد و فقط داماد با پدر مادرش و برادرش و من هم با مادرم و داييم باشیم، اما خب من دوست دارم خاله ها و عمم هم حضور داشته باشن با توجه به اینکه من پدرم فوت کردن و تک فرزند هستم ترجیح میدم حداقل بزرگترها تو محضر باشن ،ضمن اینکه بنظرم بی احترامی هست به نامزدم بگم کسی از خانوادش نیاد محضر، از طرفی مادرم اصرار دارن که اگه عمم بیاد خودشون سر عقد من نمیان، واقعا فکرم درگيره و خيلی غمگين هستم چون مادرم اکثر مواقع با رفتارهای عصبی اصرار داره حرف خودش رو به کرسی بنشونه و میترسم که تو محضر هم باعث بحث و دعوا بشه، ممنون میشم راهنماييم کنید که چطور با ایشون رفتار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم ، مبارک باشه امیدوارم همه ی مراسم به شادی و همانطور که می خواهید برگزار بشه. شما نگفتید علت خواسته ی مادرتون چیه و چرا می خوان مراسم خصوصی برگزار بشه در هر حال با توجه به اینکه مادر شما را نمی شناسم و احتمالا خیلی به حرف شما گوش نمی کنند و نتونستید متقاعدشون کنید که دلتون می خواد هنگام عقد عزیزاتون کنارتون باشند توصیه می کنم از یک بزرگتر ( فرد یا افرادی ) که برای مادرتون ارزشمنده و می تونه روی مادرتون تاثیر بذاره کمک بگیرید فکر می کنم دوستان و نزدیکان مادرتون به کمک شما می تونن این مشکل را حل کنند.

آرزوی خوشبختی براتون دارم

تجربه شما

ممنون از آرزوی خوبتون، مادر من بسیار بدبین هستن ( گاهی توهمات بسیار بدبینانه داره و میگه صداهايی ميشنوه که میخوان اذيتش کنن) متاسفانه حاضر نیست به پزشک مراجعه کنه و اینکه من فکر میکنم این بد بینی هاش به دلیل سختی های خیلی زیادی باشه که تو زندگی براش پیش اومده ( از دست دادن پدرش در نوزادی، از دست دادن برادرش، و سقط یک بچه اش در 6 ماهگی و فوت یک نوزادش سر زایمان) برای همین وقتی نسبت به چیزی بدبین میشه چندان منطقی رفتار نمی کنه و حرف هیچ کسی رو هم قبول نمی کنه، مثلا شده من از خالم که بزرگتر هستن کمک خواستم اما مامانم حتی فکر کرده ایشون هم با ما دشمنی داره، چون اوضاع چندان منطقی پیش نميره من واقعا نمیدونم چه عکس العملی باید نشون بدم