سلام خسته نباشید. من هفته 13 بارداری بودم که خبر تصادف و فوت خواهرم رو شنیدم به شدت عصبی و غمگین شدم و تقریبا دو روز توی شوک بودم و چیزی نخوردم الان هفته 15 بارداری هستم و استرس جنین رو دارم که چیزی شده یا نه و هیچ تکونی احساس نمیکنم به نظر شما مشکلی هست؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز حرکات جنین بین هفته ۱۸ تا ۲۲ بارداری معمولا توسط خانمهای باردار حس می شود بنابراین جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.