سلام دکتر لطفا راهنماییم کنین

دوسه روز پیش بادخترم که کلاس اول هست از مدرسه تعطیل شد هنوز صدمتری از مدرسه دور نشده بودیم دخترم باخواهرش جلوم راه میرفت فاصله من باهاشون حدود دومتر بود بعد دخترم برگشت پشت سرش ببینه من هستم یانه ماسک هم داشت بعد من از چشاش فهمیدم خوشحاله داره بهم میخنده بچم

بعد یه پیرزنه همون لحظه ناخودآگاه با مشت یکدفعه زد توی سر دخترم بدون دلیل

بعد من پشت سرش بودم به دروغ میگفت این منو مسخره کرده گفتم دخترم حرفی نزد برگشت ببینه من هستم یانه یکدفعه ناخودآگاه زد

حالا از مسیر مدرسه میترسه بعد اینکه مهمتر شب ها تب میکنه بدتراینکه این پیرزنه خونش نزدیکه ماهست

نمیدونم چیکارکنم واسه حالش

بقیه میگن پیرزنه دیونست ولی من ازدور دیدم حرکاتش به دیونه ها نمیخوره تنهایی میره نون میگیره خرید میکنه

کسی دیونه باشه از این کارا نمیکنه بعد میگن بعضی از پسر بچه ها مسخرش میکنن

ولی این بی دلیل دختر معصوم من رو زد دلم میخواد آتیشش بزنم

از پلیس هم نمیترسه میگن بارها پلیس برده باز آزادش کرده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دوست عزیز؛ متوجهم که با چه شوک بزرگی مواجه شدید چه برای شما و برای دخترتان متاثر شدم.
با توجه به شرایطی که از سمت این شخص عنوان کردید ایشان وضعیت روحی مناسبی ندارند (بی هوا برخورد فیزیکی داشتن، اینکه من را مسخره می کنند، و یا چندین بار مراجعه به مراجع قانونی و خیلی از اطلاعاتی که ما از ایشان در دسترس نداریم) البته که به دنبال توجیه رفتارشان هم نیستیم این توضیحات جهت آگاهی شما ارائه گردید.
شرایطی که او تجربه می کند ناشی از اضطرابی ست که با آن مواجه شده است در صورتی که از 1 ماه بیشتر شد و علائم بیشتری را از خود بروز داد حتما با یک درمانگر متخصص در زمینه کودکان صحبت کنید.
توصیه بنده به شما این است که با دخترتان صحبت کنید که آدم بزرگ ها هم می تونن اشتباهاتی داشته باشند و رفتارهایی ازشون سر بزنه که اصلا درست نیست متوجهم که به شدت تعجب کردی اما مامان کنارت هست و حواسمون هم هست تا دیگر چنین اتفاقی پیش نیاید.