سرم دوسالشه میخوام ازشیربگیرمش ازشیرخودم میخوره فقط گاهی ته استکان شیر پاستوریزه وعده هاشوکم کردم ولی شیرموقع خواب ظهروشب رونمیدونم چجوری قطع کنم چی بدم که دیگه سراغ شیرخودم نیاد ازاول پسرم شیشه هم نمیخورده نمیدونم الان شسسشه بدم یالیوان چی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی شیر پاستوریزه فقط در لیوان بدید یا در لیوان نی دار برای قطع شیر هم آب رو جایگزین کنید و به تدریج باشه شاد باشید