میخوام کودکمو ازشیربگیرم

101 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام عزیزان.من ۱۹سالمه ودوتازایمان پشت هم داشتم الان دخترم ۱سالشه وبیشترشیرخودم رومیخوره تا غذا...منم خیلی ضعیف شدم روز به روز وزنم کمتر شده والان۴۶کیلوشدم خیلی لاغروضعیف.مشکل خون وپلاکت پایین هم دارم مدام چشمم سیاهی میره.میخوام بچمو ازشیر بگیرم چون خودم داغون شدم.خواهش میکنم راهنماییم کنید😖😔

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
بهتر است یک سری آزمایشات کامل برای شما انجام بدهیم و با دریافتن مشکلات آنها را رفع کنیم
دکتر پیام فرح بخش

تجربه شما

یه سری آزمایش دادم هموگلوبینم روی ۵ بود و الان تحت درمان هستم هفته ای یک بار آمپول میزنم و روزی ۳ تا قرص آهن میخورم اما دخترمو نمیدونم چه جوری از شیر بگیرم خیلی اذیتم میکنه