باعرض سلام وخسته نباشید،پسرم داره۲(۲۳ماه)ساله میشه ومیخوام ازشیربگیرمش،لطفانکات لازم روبهم بگید،وبعدازچه مدت میتونم از پوشکم بگیرمش؟باسپاس فراوان
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ازشیر گرفتن کودک ، بخاطر وابستگی عاطفی که بین مادر وکودک هست برای کودک سخته پس قبل از هر چیز به شما میگویم باید صبور باشید وچند هفته‌ای را برای ترک شیر، برای او در نظر بگیرید. در این دوران باید برنامه‌های ویژه‌ای تدارک ببینید زیرا بچه‌ها معمولاً پرخاشگر می‌شوند. آرامش خود را حفظ و سعی کنید رفتاری آگاهانه در برابر آن‌ها داشته باشید. اگر قرار باشد با اولین گریه و فریاد دوباره به او شیر بدهید، هیچ وقت موفق نخواهید شد. قبل از اینکه شیر گرفتن رو شروع کنید پسرتون رو به غذا و نوشیدنی ها عادتش بدید براش سرویس غذا خوری کودکانه با رنگهای شاد بخرید تا تمایل داشته باشه در اون ظرف ها غذا بخوره فواصل شیر دادن رو زیاد کنید خودبه خود چند وعده از شیر دادنتون کم میشه وقتی صبح یک وعده بهش شیر دادید تا چند ساعت شیر ندید ودر این فاصله بهش میوه یا وعده غذایی بدید تا گرسنه نشه وسمتتون بیاد سعی کنید بیشتر بیرون باشید تا کودکتون سرگرم باشه از همسرتون بخواید وقتی پسرتون بهانه شما رو میگیره بغلش کنه وحواسش رو پرت کنه او در تمام مدت شیر خوردن به بوی بدن شما و صدای ضربان قلبتان عادت کرده است و به او آرامش می‌دهند. با او بازی کنید، او را زیاد در آغوش بگیرید، از او بخواهید در کارهای خانه به شما کمک کند. مرتب تکرار کنید که او در حال بزرگ شدن است و باید بعضی از عادت‌هایش را ترک کند. بگید شیر برای زمانی بود که تو دندون نداشتی ونمیتونستی غذا بخوری الان بزرگ شدی ودندون داری وباید غذا بخوری دیگه شیر توی سینه های من داره تموم میشه. پیشنهاد میکنم به تدریج این کار رو بکنید ودرضمن اگر هنوز کودکتون پوشک میشه همزمان هردو رو قطع نکنید وفعلا اقدام به از پوشک گرفتن نکنید صبر کنید کامل از شیر گرفته بشه بعد از پوشک بگیرید هردو باهم از نظر روحی کودک رو اذیت میکنه وبراش سخته دوست عزیز لطفا سوالتون رو در صورت امکان از حالت محرمانه خارج کنید تا کاربران دیگر هم بتونند از این مطالب استفاده کنند با تشکر دشتی کارشناس ارشد روانشناسی کودک