سلام چند وقتیه مشکلی واسم پیش اومده دستم چندباری بی حس میشه طوری که مچ دستم اصلا حسی نداره و حالت میگیره دیشب و پریشب هم این اتفاق برام افتاد البته این دو شب شوک عصبی بدی بهم وارد شده بود و موقع خواب این اتفاق واسم افتاد خیلی میترسم لطفا کمکم کنید و راهنمایی کنید میترسم ام اس گرفته باشم 😢

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. سوال شما در حیطه فعالیت متخصص مغز و اعصاب است. من توصیه میکنم جدی بگیرید و به متخصص مغز و اعصاب در اولین فرصت مراجعه کنید.