اختلاف و مشکلات رفتاری زوجین

با سلام من و شوهرم ۱۰ ساله ازدواج کردیم و همیشه هم سر هر موضوعی با هم بحث و تنش داشتیم مثلا از اول ازدواج من چادری بودم البته این چادر رو خودم سر نکردم و اصلا دوست نداشتم و به اجبار پدر و برادر پوشیدم و الان دیگه واقعا دیگه دوستش ندارم و دوست دارم بزارم کنار واقعا بهم گیر میده . نمونه دیگه اینکه شوهرم اوایل  سیگار میکشید و من اصلا متوجه نمیشدم و هر از گاهی مخفیانه میکشه من رو ناراحت میکنه و وقتی هم ناراحت میشه همه وسایل خونه رو میشکونه البته منم بد اخلاقی زیاد میکنم و وقتی استرس دارم ناخن های دستم رو میجوم خیلی بده به خدا نمیتونم  طلاق بگیرم آخه دختر دوقلو دارم به خاطر بچه هام باید بسوزم و بسازم حالا ایشون به من میگن روانی و همچنین منم به اون میگم روانی. به نظرتون باید به روانپزشک مراجعه کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۸جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما و ممنون از اينکه مشکل تون رو با ما در ميان گذاشتيد،

به نظر می رسه شما و همسرتون بيش از هر چيزی به مقداری آموزش اصول زندگی مشترک (مثل مذاکره، احترام به طرف مقابل، ايفای نقش صحیح والدی، تقسيم مسئوليت ها و ...) احتياج داريد.

من اصلاً مشکل شما رو در حدی نمی بینم که بخواهيد به طلاق فکر کنيد. البته، کاملاً متوجه احساس غیر خوب شما و احتمالاً همسرتون هستم، اما با چند جلسه مشاوره، می تونيد تغييرات خیلی خوبی توی زندگی تون بدهيد. لذا، حتماً توصيه می کنيم به روان شناس يا مشاوره متخصص در امور زوج ها مراجعه بفرمایید.

موضوع حجاب شما، می تونه به کمک يک مشاور، حل بشه. مسئله سيگار کشيدن همسرتون هم- البته اگر واقعاً در همين حد هست- قاعدتاً نبايد تا اين اندازه نگران کننده برای شما باشه. هر آدمی، در درجه اول، خودش بايد به فکر سلامتی خودش باشه.

به هر حال، حساسيت های شما، نقاط آسیب پذير رابطه مشترک تون، همچنين نقاط قوت، بايد توسط مشاور، مورد بررسی قرار بگيرند تا "اصل مسئله" مشخص بشود و سپس بتوان اون رو حل کرد.

موفق باشيد.