اثبات زوجیت برای حکم ازدواج دائم

سلام

من همسر دوم یه آقای متاهل شدم و صیغه ۹۹ ساله خوندیم . الان نزدیک به دنیا اومدن فرزندمون هست. خواستم بدونم بعد از تولد بچه میتونیم از طریق دادگاه برای ازدواج دائم حکم بگیریم؟ همسر اول ایشون در جریان ازدواج مجددشون هستن و میخوان شکایت کنن ازشون. از طرفی هم خودمون به دادگاه تقاضای اثبات زوجیت دادیم و قاضی گفته بعد از تولد بچه مراجعه کنید. خواستم بدونم این اثبات زوجیت همون حکم ازدواج دائم هست؟ و اینکه چجوری میتونیم عقد دائم بکنیم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر.
در قانون حمایت از خانواده یکی از حالت هایی که ازدواج موقت باید ثبت بشه،باردار شدن زوجه هست.دادگاه حکم به ثبت ازدواج موقتتون میده و برای ازدواج دائم باید با همسرتون به توافق برسید.
موفق باشید