صمیمیت کلامی زوجین

سلام. من سی و دو ساله و همسرم چهل و یک ساله . دو بچه (پسر چهار و نیم ساله و دختر شش ماهه) داریم.شش ساله ازدواج کردیم. رابطه مون خوب است. ولی هر دو در ابراز علاقه کلامی ،مشکل داریم. من خجالتی هستم .او درون گرا .ولی در رفتار بهم علاقه نشون میدیم .اینکه همسرم ابراز محبت کلامی نداره رو پذیرفتم ولی خیلی احساس خلا درموردش میکنم و نیازم در این مورد احساس میشه.ولی آزاردهنده نیست چون در رفتار مهربان هستیم.چیزی که منو اذیت میکنه اینه که هیچ وقت به اسم کوچیک منو صدا نمیزنه .بارها بهش گفتم ولی جوابی نمیده متوجه شدم خیلی سختشه .آیا باید بپذیرمش یا میتونم تغییری ایجاد کنم؟به چه روشی میشه صمیمیت کلامی رو هم تجربه کنم.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست خوبم سلام
به نظرم خیلی جایی تبریک داره که شما همزمان نکات مثبت ومنفی خودتون وهمسرتون رو می بینید ودر تلاش هستید برای رابطه بهتر.
طبیعتا  تا این سن ویژگی شخصیتی تون شکل گرفته وتثبیت شده برای تغییر نیاز است خودتون وهمسرتون بخواهید وتلاش کنید که بعضی از رفتارها رو تغییر دهید.اما در نهایت انتظار معجزه نداشته باشید .سعی کنید همسرتون روهم درک کنید وموارد وویژگی های که غیرقابل تغییر است رو بپذیرید
پیشنهاد می کنم اول در این مورد با همسرتون صحبت کنید. اینکه چه احساسی دارید وچه نیازی را احساس می کنید ...اول از نکات مثبت همسرتون ورابطه تون شروع کنید وبعد از صحبتتون حتما نظر ایشون رو بپرسید.
وبعد پیشنهاداتی که فکر می کنید می تواند صمیمیت کلامی بین تون رو افزایش دهد بگویید واز ایشون هم بخواهید پیشنهاداتشون رو بدهند.
تغییررو از خودتون شروع کنید تا همسرتان جدیت شما رو ببینید...اگر برای شروع سختتان است محبت کلامی انجام دهید از پیام فرستادن ونامه نوشتن ویا یادداشت های کوچیک نوشتن شروع کنید.
دنیای زنان ومردان رو بشناسید وبه تفاوت بین آنها پی ببرید.
شوخی های لفظی رو به کلام تون اضافه کنید.
ازهم تعریف  وتمجید کنید مثلا چقدر این لباس بهت میاد.به به چه غذای خوشمزه ای درست کردی.
گفتگو ودرد ودل کردن باهم را بیشتر کنید...وقتی شما زمان بیشتری باهم صحبت می کنید بهتر میشود محبت کلامی رو افزایش داد.
جملات محبت آمیز بنویسید وبگذارید داخل کفششان تا هنگام پوشیدن کفش ببیند. وسط روز پیام بدهید که بی صبرانه منتظر اومدنش هستید.از کلمات عزیزم اول هر جمله تون استفاده کنید. بی مهابا بگویید دوستت دارم....وبعد از مدتی به همسرتان یاد آور شوید شما هم نیاز دارید به محبت کلامی شنیدن وانتظار دارید که ایشون هم برای تغییر قدمی بردارند.
هر تغییری احتیاج به پشتکار دارد پس خسته نوشید وبه راه خود ادامه دهید.
با آرزوی بهترین ها

سلیمانی