روابط زوجین قبل از ازدواج

سلام من هشت ماهه که با دوست پسرم آشنا شدم پسره خیلی خوبیه  ما باهم هیچ مشکلی نداریم اخلاقامون به هم میخوره  فقط ی مشکلی هست اینه ک باخواهره کوچیکترش خیلی صمیمیه خیلی همو دوس دارن مسافرت میرن و ....چندماه پیش خواهرش بهش گفت ک منم ببره تو گروهشون و باهم بازی کنیم من اون بازیو بلد نبودم با راهنمایی دوست پسرم یکم بازی کردم واس اولین بار گاهی هم اشتباه میکردم دوست پسرم داد میزد پیش خواهرش ک این بلد نیس من بازی نمیکنم ابجیشم میخندید میگف عیبی نداره بازیه و فلان گذشت تا من بهش گفتم از این رفتارت خوشم نمیاد قهر کردم و اونم فهمید اشتباه کرده و گذشت ی چنبار دیگم بازی کردیم ولی دیه دوست پسرم اون رفتارو نداشت .گذشتو دیشب با خواهرش رفته بودن مسافرت دوتایی اخره شب بود تصویری زنگ زد من با لباس خواب بودم گیر داده بود چراغ اتاقتو روشن کن نمیگفت ابجیم میخواد ببینه تورو اخرش گف ابجیم میخواد ببینه تورو و فلان زودی پریدم لباسمو عوض کنم دوست نداشتم واس اولین منو با لباس خواب ببینه خوب بده ولی شنیدم دوست پسرم گف رف تیپ بزنه و خندید....این رفتارا رو اصلا نمیتونم درک کنم .یکم سیاست داشته باشه بد نیس .ولی نمیدونم چجوری باهاش حرف بزنم .مثلا چند وقت پیش کلی کار داشت ولی بامن تلفنی حرف میزد خواهرش برگشت بمن گف عزیزم الان قطع کنید این بره ب کاراش برسه بعدا باهم تادلتون بخواد حرف میرنید من اینو ب دوست پسرم گفتم ناراحت شد ک نه این حرفا چیه تو خانوادمون ابجیم خیلی دوست داره همیشه تعریفتو پیش مامانم اینا میکنه و فلان.تا کناره همیم همه چی خوبه کناره ابجیش ی کارایی میکنه بدم میاد نمیتونم تحمل کنم نمیدونمم چجوری باهاش حرف بزنم ک متوجه بشه واقعا نگرانم.اها اینم بگم قصدمون ازدواجه خانواده ها در جریانن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همانطور که خودتان اشاره کردید رفتارهای نامزدتان بخاطر صمیمیتی است که باخواهرشان دارند
سعی کنید مستقیم به این‌موضوع اشاره نکنید که چرا پیش خواهرت بامن چنین رفتاری داشتی مثلا بگویید من دوست دارم خانواده ات مرا در بهترین حالت و پوشش ببینند و یا دوست دارم به عنوان زن و شوهر اینقدر باهم صمیمی باشیم که خودت بگویی شرایط صحبت نداری
موضوعی که باید به ان توجه کنید اینست که خودتان مدیریت رفتار داشته باشید تا کمتر شاهد چنین مشکلاتی شوید
در مثالهایی که عنوان کردید مثلا بگویید من لباس خواب تنم هست و شرایط مساعدی برای تماس تصویری ندارم انتظار دارم به خواسته من احترام بگذاری و یا وقتی میدانید در شرایط صحبت نیست مکالمه را زود خاتمه دهید تا کسی دیگر این خواسته را مطرح نکند
بسیاری از مواردی که مطرح کردید بعد از ازدواج از شدتش کاسته خواهد شد فقط نباسد به طور مستقیم خواهرشان را مخاطب قرار دهید و بتوانید رفتارتان را مدیریت کنید