عفونت واژن و لزوم درمان زوجین

سلام

من سه هفته ست که ترشحات متوسطی بین زرد و سبز داشتم که تو این سه هفته دوبار حباب کمی داخلش دیدم بدون هیچ بو و سوزشی. فقط گاهی مهبلم تیر میکشه که این درد رو قبلا هم داشتم. امروز رفتم دکتر بعد معاینه گفت عفونت داری ولی لازم نیست شوهرت درمان شه. مترونیدازول داد و قرص جوشان ویتامین سی. ولی من این علائمو توو گوگل سرچ کردم میگن عفونت تریکومونیاست و نیاز به درمان هم زن و هم شوهر هست.

چیکار کنم؟! میترسم خوب شم ولی دوباره از همسرم بگیرم اگه اینجوری باشه

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

برای پاسخ به این سوال باید معاینه صورت بگیرد و سرچ در اینترنت نمیتونه دقیق باشه وقتی درمانگر برطبق معاینه دارو تجویز میکنه مطمئنا دقیق است و علایم شما قطعا عفونت هست ولی تشخیص نوع عفونت فقط با معاینه است.