تفاوت میل جنسی بین زوجین

سلام . شوهرم نسبت به من خیلی میل جنسی کمتری داره. ما یک ساله ازدواج کردیم و عشق عمیق و قوی بینمون هست. هر دو 33 ساله و شاغلیم.خیلی هم دیگرو دوست داریم و به هم خیلی وابسته هستیم. من از رابطه باهاش خیلی لذت میبرم چون خیلی بهش علاقه دارم و همه جوره جذبشم.با وجود این حس بینمون اما همسرم خیلی کمتر از من به رابطه علاقه نشون میده. وقتی رابطه داریم خیلی خوبه اما خیلی دیر به دیره.مثلا هفته ای یکبار.الان طوری شده که من شبها که کنار هم میخوابیم منتظرم حرکتی انجام بده اما با هم حرف میزنیم و درد دل و اینور و اونور و بعدشم وقتی می بینم میخوابه انقدر عصبانی میشم از دستش.... باز سعی میکنم به روش نیارم. حس میکنم خیلی ضایعست. به منم گفته دوست ندارم تو شروع کننده رابطه باشی . یبار بهش گفتم میگه من کمرم درد میگیره (متنفرم از این حرف... اصلا مردونه نیست) یا اینکه کار خستم میکنه (کارشناس آزمایشگاهه)

میگه به نظر من هفته ای یه بار خیلی خوبه.الانم که میگم بازم از دستش عصبانی میشم.من قبلا یه بار ازدواج کردم. با همسر قبلیم اصلا علاقه ای به رابطه نداشتم... چون عشقی بینمون نبود و همسرم هم اصلا برام جذابیتی نداشت (از بابت جنسی)

الان هم که اینطوری شده. میترسم حسم بهش کم شه. میترسم کمتر دوسش داشته باشم.نمیخوام عصبانیت وارد رابطمون شه

چرا همیشه یه جای کار میلنگه. خیلی ناراحتم

اطلاعات تکمیلی

سن33جنسیتزنشغلکارشناس آزمایشوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
من مساله شما رو کاملا درک می کنم. اما قبل از بررسی موضوع در مسائلی که مطرح کردید نکاتی وجود داره که حتما در کل روند این چالش دخیل است.
من برای شما کلماتی که استفاده کردید رو میارم و در موردش صحبت می کنیم:
(حس میکنم خیلی ضایعست)داشتن این دید هیچ کمکی به ما نمی کنه هیچ چیز ضایعی وجود نداره این تمایلی هست که وجود داره و اگر اتفاق نمی افته در هر مدلی ضایع شدن یا ضایع بودن نیست. قراره تلاش کنیم تا روابطمون بهتر بشه.

(متنفرم از این حرف... اصلا مردونه نیست)متنفر بودن برای این موقعیت یک کلمه بسیار سنگین هستش شما می تونید ناراحت بشید بدتون بیاد اما استفاده از کلمه متنفرم کمی زیاده از طرفی اصلا مردونه نیست هم یک دیدگاه غیر منطقی است اگر مردی اعلام کنه که توانش رو ندارم و کمرم درد می کنه این نیست که مردونه نباشه و مرد بودن فرد زیر سوال بره

چرا همیشه یه جای کار میلنگه.
اینطور هم نیست شما ارتباط خوبی دارید و این نیست که همیشه هم این اتفاق بیوفته

برای جمع بندی باید بگم ما بایستی مهارتهایی رو یاد بگیریم که بتونیم با هم حرف بزنیم توافق بر سر مسایلی که در زندگی وجود داره می تونه خیلی کمک کنه به این شکل که در یک محیط و شرایط صمیمی و دوستانه به دور از هر گونه تهدید و فشار زیاد بایستی با ایشون صحبت کنید نیاز هاتون رو بگید . اما به این فرم که بهش بگید من خیلی دوستت دارم و برای من بسیار عزیز هستی از طرفی بایستی خیلی زیاد نسبت به تو تمایل دارم و از رابطه با تو لذت می برم تو هم که دوست نداری من شروع کننده باشم. در این مورد بیا صحبت کنیم و به جمع بندی برسیم ممکنه یک هفته دو بار بشه هفته بعد 1 بار . معنی به تفاهم رسیدن همینه.
از طرفی شما بایستی روشهایی که باعث جلب توجه و شروع یک جرقه برای رابطه نزدیک بشه و بصورت مستقیم هم بیان نشه رو یاد بگیرید.
مثلا نوازش های کلامی و نوازش های جسمی. لباس های  خاص و هر چیزی که می دونید بیشتر دوست داره.
در انتها بایستی بدونید و در نظر داشته باشید که هر چقدر استرس و حساسیت رو کم کنید موفق تز خواهید بود و در نظر داشته باشید که به ایشون بگید با هم و به اتفاق هم برای داشتن رابطه با در نظر گرفتن علایق و توان جسمی هر دو نفر تصمیم گیری بشه.
و اقدامات و پیشنهاداتی هم در مورد انرژی از دست رفته با برنامه ریزی روی زمان و تغذیه بشه که نگرانی ها کم شود.
شاد و پیروز باشید.