درک نکردن همسر در مواقع مریضی

سلام . من همسرم زمانهای بیماری ها درکم نمیکنه همش منو تمسخر میکنه مثلا آنفولانزا گرفته بودم تب خیلی بالایی داشتم و از درد به خودم میپیچیدم همش بهم میگفت اه تو چقدر سوسولی مریضی که مریضی پاشو کارارو بکن همچین چیز دردناکیم نیست خودتو انداختی...تحمل نداری. بعد از من آنفولانزا گرفت تا ۳ روز توو جا بود و تکون نمیخورد‌.بهش گفتم دیدی چقدر سخت بود مسخرم میکردی ،میگفت نه درد من بیشتره مال تو فیلمه بیشتر ، تو اگه مثل من درد داشتی تا یه ماه تکون نمیخوردی😳😳😳اصلا انگار من آدم آهنیم. موقع عادت ماهیانم درد زیادی دارم همش میگه اه باز شروع شد لوس بازی.😢.هر دفعه سرما میخورم درکم نمیکنه بدن درد دارم هیچی نباید بگم. ولی خودش تا مریض میشه... میگه مال من فرق داره سخته،حالا همون مریضیه و منم ضعیفترم هستم😢یا دندون درد داشتم گرفت خوابید محل بهم نداد شامم سفارش داد چی براش بپزم انگار نه انگار دندون کشیدم..اینا مثال بود چیزای دیگه زیاده. خودش واقعا نازک نارنجیه اونقدر که از چند جا برای کار استفعا داده به خاطر سختی. همه هم میدونن کم تحمله و زود خسته میشه. همچین آدمی مسخرم میکنه ناراحت میشم و اینکه کسی زنگ میزنه حالمو بپرسه میگه چیزیش نیست بابا. حالا من چی کار کنم منو بفهمه و  در این مواقع ازم توقع کار منزل و مهمونی و..نداشته باشه  و تمسخرم نکنه

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید
احساسات شما را کاملا درک می کنم
دوست عزیز همسرتان از شرایط روحی قبل از دوران قاعدگی خبر دارد؟ یعنی می داند که خانم ها قبل از این دوران حالتهایی از خشم ، ناراحتی و غیره را تجربه می کنند؟
شما از احساس هایی که در این دوران دارید او را آگاه کرده اید؟
اکثر مردها در مواقع مریضی احتیاج دارند که کسی از آنها پرستاری کند زیرا مردها در بیان کردن احساسات خود خیلی ضعیف عمل می کنند این مسئله به خاطر تفاوت های زن و مرد است. مردها علی رغم چیزی که نشان می دهند آنقدر هم قوی نیستند آنها ترس خود را، اندوه و غم خود را نشان نمی دهند.

دوست عزیز درباره نیازهایی که دارید با همسرتان صحبت کنید توقع این را نداشته باشید که وقتی مریض هستید او از شما مراقب کند مردها تفاوت های بسیاری با ما دارند باید خواسته هارا به صورت جدی و واضح و روشن بگویید.
از او بحواهید وقتی که مریض می شوید انتظار اینکه غذایی درست کنید را نداشته باشد و در این مواقع به شما  کمک کند.
و به شما محبت کند .
می توانید با فرستادن مقاله هایی در رابطه به با نیازهایی که دارید او را آگاه کنید. می توانید به مناسبت های مختلف کتابی به او هدیه دهید که متوجه خواسته های شما شود
کتاب زنان ونوسی و مردان مریخی در مورد تفاوت های زن و مرد می تواند به شما کمک کند.
ودر آخر می توانید از مشاوری به صورت حضوری کمک بگیرید

موفق و موید باشید